Tinder, Badoo of Happn: welke van de drie moet je kiezen?

Tinder, Badoo of Happn: welke van de drie moet je kiezen?

Het mobiele tijdperk heeft daten voorgoed veranderd. Door de innovatieve mogelijkheden van de hedendaagse smartphones is niet alleen het dagelijkse leven veranderd maar ook de culturele opvattingen over daten. De dating apps die in ons leven binnengedrongen http://datingranking.net/clover-review zijn hebben de manier waarop we mensen leren kennen gewijzigd en het lijkt erop dat er geen weg meer terug is. Met een druk that is virtuele de knop ben je binnen enkele minuten met een andere vrijgezel in gesprek op een van de vele dating apps. Dankzij de smartphone ontmoet je niet alleen sneller andere singles ook that is maar kwantiteit is het toegenomen. Voor alle doelgroepen is er wat wils; of je nu op zoek bent naar de ware of een snelle hook-up om elkaar daarna nooit meer te zien.

Waarom een app that is dating? De apps that are dating een uitkomst voor velen;

Een bescherming tegen herkenning voor vreemdgangers, een tijdsbesparing voor drukke mensen maar ook een beproefde manier om elkaar eerst te leren kennen. Doordat je iemand leuk kunt vinden zonder dat de ander erachter komt als deze jou niet leuk vindt is het lopen van een blauwtje verleden tijd. Al deze voordelen kun je vandaag nog benutten een that is op van tientallen dating apps met Nederlanders gebruikers. De drie populairste dating apps in Nederland zijn Tinder, Badoo en Happn; welke van de drie moet je nu kiezen?

Van de drie apps is Tinder natuurlijk het bekendst in Nederland. Het is de dating app dat synoniem staat aan online daten anno 2017. Badoo noemt zichzelf een sociaal ontdekkingsnetwerk maar in werkelijkheid wordt het meer gebruikt om te daten en Happn is de dating app in opkomst doordat het een nieuwe twist heeft. Dit is hoe de drie naast elkaar uitzien that is apps er

Als we de drie apps en dan vooral de mogelijkheden naast elkaar leggen dan zien we niet veel verschillen. Alle drie zijn gratis te downloaden en er zijn geen kosten aan verbonden om een andere gebruiker bericht that is een versturen. Van de drie apps steekt Badoo er bovenuit door het grote aantal features en opties die je er vindt. Dit is de vergelijking van de drie apps.

Tinder Badoo Happn
Gebruiksvriendelijkheid 9/10 8/10 9/10
graphical user interface 9/10 8/10 7/10
Features en mogelijkheden 8/10 10/10 7/10
Swipen en keuren
In het echte leven tegengekomen
Leden zoeken
Contact opnemen met wie je maar wil

Badoo is een soort van sociaal netwerk voor mensen die andere mensen willen ontmoeten.

Het is niet alleen voor singles die andere singles willen ontmoeten maar ook voor mensen die nieuwe vrienden willen maken. Met honderden miljoenen leden wereldwijd heeft het bedrijf achter Badoo continu ontwikkelingen doorgevoerd waardoor er een lange reeks aan opties en features is waar je gebruik van kunt maken. Je kunt a la Tinder vegen om een match te vinden maar je kunt ook zoeken in een wat klassieke tijdlijn came across singles in de buurt. Badoo biedt hiernaast relatief goedkope opties om beter op te vallen en jezelf te promoten.

Tinder

Tinder is de dating app waar het volledig om het swipen gaat; naar links voor een like en naar rechs voor een nope. Het is simpel en briljant tegelijk. Iedereen came across een smartphone hoe that is weet moet swipen en dat is vrijwel het enige dat je hoeft te doen. Het is wat oppervlakkig om alleen op foundation van foto’s te keuren maar dat dit aansloot op de vraag van solitary Nederland is gebleken. Door het gemak, de gebruiksvriendelijkheid en bovendien doordat het gratis is heeft bijna iedere single het wel eens geprobeerd. Het grote voordeel van Tinder is het enorm grote aantal gebruikers.

Happn is de vreemde eend in de bijt onder de dating apps.

Het doet internet iets anders zaken dan de rest; je kunt er namelijk alleen mensen ontmoeten die je in het echte leven misgelopen bent. Het draait er volledig om de nabijheid van andere singles. Alle Happn gebruikers die aan je eisen voldoen en zich zien that is laten een straal van 250 meter om je heen worden toegevoegd aan je tijdlijn. Pas als je iemand leuk vindt en de ander jou ook is er een Crush en kun je came across elkaar chatten. Van de drie Happn that is apps heeft het aantal gebruikers. Toch heeft de van origine Franse app al 600.000 Nederlandse leden zo liet de app onlangs aan ons weten.

Meer zoals that are mensen.

. Willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een echte kans op liefde. Uit statistieken that is onze dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de ‘beste datingwebsite van Nederland’.

About the Author: Ian Jasbb